Nazorg

Na de hectische periode van het regelen van een uitvaart en de uitvaart zelf, komt een tijd van rust en gemis. Het is goed voor te stellen dat u in deze fase van rouwverwerking prijs stelt op een gesprek. Wij kunnen een afspraak maken voor een nazorg gesprek waarbij we met de nabestaanden terug te kijken op de dagen na het overlijden en de uitvaart. U kunt uiteenlopende vragen stellen of even napraten.

 

Uitvaartverzorging Boersma kan u de ondersteuning bieden waar dit nodig is. Als u wilt, kunnen wij u helpen bij het versturen van een dankbetuiging. Ook kunnen wij u alvast op weg helpen bij het maken van een keuze voor een grafmonument of de asbestemming.

 

Service

Uitvaartverzorging Boersma is als uitvaartverzorger verbonden aan diverse uitvaartverenigingen. De meeste van deze verenigingen zijn aangesloten bij de Friese Federatie. Iedereen kan lid worden van zo'n uitvaartvereniging. Lid zijn van zo'n vereniging geeft een aantal voordelen namelijk; een ledenkorting op de uitvaartkosten, de vereniging ziet er op toe dat alleen gekwalificeerde mensen de uitvaarten verzorgen enzovoort.

 

U kunt bij Uitvaartverzorging Boersma terecht met al uw vragen over het regelen van een begrafenis of crematie.

 

Voorlichting is een belangrijk onderdeel van ons werk. Zo kunnen wij u helpen met het opstellen van een wilsbeschikking of codicil, waarin uw eigen uitvaart geregeld wordt.

 

Ook kunnen wij u voorlichten omtrent uitvaartverzekeringen.